Enbusksnurra

Shit va dagarna går snabbt, vi har haft så mycket att göra att vi inte hunnit med att skriva här inne, sorry;)

I måndags blev det inte någon ol-träning, jag var i Småland och Alex i Stockholm, så tränare Jonn sa till Emma att hon fick träna med Linnea som är hemma under veckan, lyllo Emma!

Vad har hänt mer, jo Lillkorpenbanorna är färdiga(Benita är banläggare), kartorna är i plastfickor och i onsdags så satte vi ut ställningar med skärmar i skogen vid VOK-stugan.
Dom där ställningarna var jättelätta att sätta ner i marken bland alla sten som finns nån centimeter ner, försökte tom med spett;) Hoppas de kommer att stå efter att alla ungar varit vid dem;)
Det regnade och när vi skulle in i skogen ville vi inte bli ännu blötare så Emma gick o slog på alla blöta enbuskar med vårt spett;) Det var då vi kom på vår smarta idé, en "enbusksnurra" . Den ska man ha när man sätter ut kontroller regniga dagar, snurrar av vattnet från buskarna så man håller sig lite mindre blöt;) Haha, jisses vad vi skrattade åt det i skogen.


Igår var det motions-ol vid Svaidestugan. Ingen av Alex, Emma eller jag hade ringt till varann o bestämt nån tid, ändå kom vi nästan samtidigt, så det blev gemensam start;)
Alex sprang 8km o Emma o jag sprang 5km, kul bana.
Emma lärde sig en liten läxa, ät inte sötsockrade brownies innan man ska ut o springa, hehe.

Alex tycker hans löparskor e såå snygga!

Kommentarer
Postat av: Johan Öberg

Kul att lite yngre folk deltar i bloggosfären. Jag antar att ni har spelat nintendo-spelet Super Mario Bros någon gång. Men visste ni att föregångaren hette Giana Sisters. Påminner mycket om Super Mario Bros men istället för Mario och Lugi är det två systrar som har huvudrollen.



Lycka till i bloggosfären

//Johan Öberg

2009-05-11 @ 13:32:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0